SELECT REPLACE('INSERT INTO [Entities] ([EntityTypeId],[LastUpdateTime],[SearchString],[CustomData],[Notes],[AccountId],[WarehouseId],[Name]) VALUES (1,getdate(),NULL,%%%[{"Name":"Telefon","Value":"'+PhoneNumber+'"},{"Name":"Adres","Value":"'+Address+'"}]%%%,NULL,0,0,%%%'+Name+'%%%)','%%%',CHAR(39)) FROM [Customers]

20sn de 20.000 kişi ekleniyor
merhaba bu kısmı daha ayrıntılı yazabilirmisiniz bu resimlerden hiç bişey anlayamadım
V2 deki müşteri datalarini Excel olarak indirdim ancak v3 e nasıl aktaracağım son ekrandaki ayarları yapamadım
Download SQL Server Management Studio (SSMS) | Microsoft Learn
sql server management (SSMS) ile yapacan
V2 deki DB den
SELECT REPLACE('INSERT INTO [Entities] ([EntityTypeId],[LastUpdateTime],[SearchString],[CustomData],[Notes],[AccountId],[WarehouseId],[Name]) VALUES (1,getdate(),NULL,%%%[{"Name":"Telefon","Value":"'+PhoneNumber+'"},{"Name":"Adres","Value":"'+Address+'"}]%%%,NULL,0,0,%%%'+Name+'%%%)','%%%',CHAR(39)) FROM [Customers]
kişileri sql formatından dışa alıp
yine v5 de bulunan DB ye SSMS ile almak
V3 ile yapacaksan V3 deki Format ile alman lazım
Cevabınız için teşekkür ederim SQL kullanımına çok hakim değilim sanırım yapamayacağım V2 kullanmaya devam edeyim en azından elimdeki veriler hazır kullanım için tekrar teşekkür ediyorum iyi günler
Ben biraz daha basittir diye düşündüm V2 den v3 e aktarmak müşterileri