SambaPos Özelleştirme

Merhaba resimde ki gibi yukardaki varlık listesini nasıl rengini ayarlayabiliriz ?
Masaların rengi , kimin açtığını ve fiyatını felan nasıl ekleyebiliriz şimdiden teşekkürler.

Ayarlar
Durumlar
Yeni Siparişler
Gösterim Formatı adımlarını takip edin.
İlgili alana aşağıdaki kodu yapıştırın.

$1<br/>{REPORT TICKET DETAILS:T.RemainingAmount,T.User:(TEN.Masa=$1) and 'RemainingAmount>0':{0}<br/>{1}}

ilgili alana yapıştırdım kodu fakat işe yaramadı

İlgili varlık erkanı ayarlarından
Durum Görünüm Formatını Kullan
seçeneğini aktif edip SambaPOS'u kapatıp açmanız gerekli.

2 farklı sambada denedim birinde resimde oldugu gibi bütün masaların siliyor 2.side sadece acılan masaları siliyor

SambaPOS v5.x kullandığınıza emin misiniz ?

evet birisi 5.7 birisi 5.3 gift şeklinde atma şansınız var mı nerede hata yapıyorum acaba

Aşağıdaki kodu deneyin

$1
{REPORT TICKET DETAILS:T.RemainingAmount:(TEN.Table=$1) and T.RemainingAmount>0:-}

sıfırdan sanal pc de yeniden kurdum yok üstat calısmıyor import olarak iletme şansı var mı

Kod kısmında Table yerine Masa yazmak gerekiyordu. Türkçe veritabanı olduğundan.

Aşağıdaki kod çalışacaktır.

$1<br/>{REPORT TICKET DETAILS:T.RemainingAmount,T.User:(TEN.Masa=$1) and 'RemainingAmount>0':{0}<br/>{1}}

evet teşekkürler oldu , ilk mesajımda olduğu gibi Masa numara daha büyük alt harfleri daha küçük nasıl ayarlayabiliriz. Hepsi aynı boyutta olduğu için Masa numarası okunmaktan zor oluyor.

En baştaki $1 değerini aşağıdaki şekilde değiştirin.

<size 40>$1</size>

maalesef tam boyutlu büyütmeye çalışıyor , şu resimdeki biçimi elde edecek tam kod yok mudur .

• Masa Numarası daha belirgin
  • Fiyat sonunda TL simgesi olan.

1

<size 50><color blue>$1</color></size><br/>{REPORT TICKET DETAILS:T.RemainingAmount,T.User:(TEN.Masa=$1) and 'RemainingAmount>0':{0} ₺<br/>{1}}

@Mustafa_Aktoprak

Teşekkür etmek isterseniz konu hala açık.

1 Beğeni

Biz alıştık artık Semih kardeş :)
Yapacak bir şey yok maalesef.

1 Beğeni

merhaba cevap geleceğini düşünmediğim için girmemiştim bugün mailleri kontrol ederken gördüm teşekkür ediyırum emeğinize saglık