CallerID sorunu - yardımcı olur musunuz

Merhaba dostlar , caller id bi çalışıyor bi çalışmıyor ne yaptıysam düzeltemedim sorun hakkında bilgisi olan var mı şimdiden teşekkürler

Merhaba.
Kullandığınız CallerID hakkında detaylı bilgi lazım. Ne tür bir cihaz/yazılım kullanıyorsunuz ?
Callerid ayarlarınız nedir ?
Ayrıca Sambapos sürümü nedir ?

Merhaba bildirimi görmemişim kusura bakmayın cihaz olarak C812a kullanıyorum sambapos 5.7.14 kullanıyoruz.

Sabah pc yi ilk açtığımızda hiç sıkıntı olmuyor ama ilerleye zamanda popup bir çıkıyor bir çıkmıyor 3-4 aramada cıkmıyor daha 1 tane cıkıyor. Yada telefon numarasının son 4 hanesi felan cıkıyor ne yaptıksak cözemedim. Sistemler.com - Dosyalar den son güncel dosyayı indirip kuruyorum yine olmuyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Muhtemelen Callerid cihazınızda veya USB bağlantı noktasında bir sorun var gibi. Cihazı farklı bir USB porta takarak deneyin. Sorun devam ederse cihazı değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

Beni dinlerseniz hiç donanımsal ürünlere bulaşmadan Voip Santral'e geçerek çok daha rahat bir kullanım elde etmeniz. Voip Callerid ile ilgili detayları aşağıdaki konudan inceleyebilirsiniz.

sabit hatlı telefon kullanıyoruz bu bize çözüm olamazki maalesef yazılımla alakalı bir sorun olma ihtimali var mıdır acaba yoksa direk sadece cihaz mı problemlidir

Voip zaten sabit hatlı telefonlar içindir . . .

Yazılım tarafında bir sorun olsaydı bu konuda bütün kullanıcıların şikayet bildirmesi gerekirdi.